در ابتدای این جلسه جناب دکتر محمد رضا معینی به عنوان دبیر علمی جلسه به معرفی جناب حجت الاسلام و المسلمین علیرضا شهبازی به عنوان مدیر پروژه ثقات پرداخت و معرفی ای اجمالی از این نرم افزار ارائه دادند.
سپس حجت الاسلام و المسلمین شهبازی به عنوان ارائه دهنده این نشست، ابتدا با بیان اهمیت موضوع شناخت زمان زندگانی راویان و کاربرد آن در دانش علوم حدیث به تاثیر آن در دو مقوله توحید مختلف و تمییز مشترک اشاره نمود. در ادامه به پژوهش-های مرتبط با شناخت طبقه راوی و بررسی مشکلات آن پژوهش¬ها پرداخت. سپس به توضیح روش استنتاج منطقی و بازگو کردن یک نمونه از بازنمایی گرافی دانش اشاره کردند. پس از بیان مقدمات وی به تبیین مراحل فرآیند استنتاج ماشینی در شناخت زمان زندگانی راویان و تبیین نحوه تدقیق آن در طول به کارگیری فرآیند پرداخت و در نهایت اموری که برای دقت و صحت بیشتر در این عرصه در پیش دارد را توضیح داد.
در ادامه جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین سرخه ای به عنوان ناقد نشست به اهمیت و ارزش به کارگیری صحیح علوم نوین در عرصه پژوهش¬های علوم اسلامی من جمله علوم حدیث پرداخته و ضرورت به کارگیری ابزارهای دیجیتالی در خدمت حدیث را امری مهم تلقی کرد و ضمن تشکر ازارائه آقای شهبازی بعد از برخی نقدها نسبت به نکات نگارشی مقاله به بیان برخی ازایرادات محتوایی مقاله پرداخت و یکی از مهم¬ترین کاستی¬های مقاله را عدم تبیین چرایی به کارگیری منطق احتمالاتی و عدم به کارگیری مثلا منطق فازی در مقوله محل بحث دانستند و با اشاره به پاسخ¬های متفاوت هوش¬های مصنوعی اشاره بدان را لازم شمردند.
سپس آقای شهبازی ضمن پذیرش برخی از کاستی¬های تبیینی در مقاله به جهت سرعت نگارش آن بیان داشت اساسا پاسخ هوش مصنوعی مبنی بر امکان به کارگیری منطق فازی در این عرصه کاملا مخدوش است و تنها منطق ممکن در این مقوله منطق احتمالاتی است. در قسمت پایانی جلسه نیز به تعدادی از سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.